Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

(ΣΕΝΑΡΙΟ) Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ-ΠΡΩΤΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ,ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΟ ΕΡΖΕΡΟΥΜ, ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ?

ΣΤΙΣ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ ΜΕ 7 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 1919, ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΕΡΖΕΡΟΥΜ Η ΠΡΩΤΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ. ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΕΓΙΝΕ Η ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ. Για αυτό λοιπόν θα πρέπει να του φρεσκάρουμε την μνήμη για το τι εστί το Ερζερούμ σε σχέση με «εξωτερική πολιτική» , οπου στις 23 Ιουλίου με 7 Αυγούστου, 1919 έλαβε χώρα το καθοριστικό συνέδριο των Κεμαλικών στο οποίο και τέθηκαν οι «νομικές» βάσεις, μέσω της διακήρυξης που συνομολογήθηκε, για την πλήρη εκκαθάριση όχι μόνο του Ελληνισμού αλλά κάθε άλλου «μη Τούρκου» από την Μικρά Ασία.Με άλλα λόγια στο Ερζερούμ αποφασίστηκε το ξερίζωμα του ελληνισμού από τις πατρογονικές του εστίες καθώς και συστηματοποιήθηκε το πολιτικό, στρατιωτικό και ιδεολογικό πρόγραμμα του Κεμαλισμού, η παρουσία του οποίου στοιχειώνει την ελληνική ιστορία αλλά και την καθημερινή ζωή των Ελλήνων τα τελευταία 100 σχεδόν χρόνια.


ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΞΗΣ ΑΛΛΑΓΕΣ:   1)ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,ΕΡΝΤΟΓΑΝ
                                                                    2)ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ-ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ




ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΕΡΖΕΡΟΥΜ ΜΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΡΝΤΟΓΑΝ.
(ΣΕΝΑΡΙΟ): ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ? Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ.


ΠΗΓΗ (η πηγή αφορά την παράγραφο με τα μικρά γράμματα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου